17-10-2017 - admin

INTERIEUR AFKNAPPERS

xenos post def (1) klein

Dus je gaat op date. Jullie vinden elkaar leuk. Hij is charming, grappig, knap en heeft een goede stijl. So far, so good. Na wat drankjes brengt hij je naar huis… Wanna come in? En de volgende test dient zich aan.. spreekt jouw interieur hem aan? Of knapt hij alsnog ontzettend af?

Laten we eerlijk zijn, iemands interieur zegt verdomd veel over een persoon. Ben je een slons of juist OCD? Is je interieur een allegaartje van stijlen? Of heb je wel een visie? Voel je je ergens meteen op je gemak/thuis of is het maar een kille bedoeling? Genoeg potentiële interieur afknappers te bedenken.

Zo kwam ik wel eens bij een jongen thuis waar ik nog geen krukje mocht verzetten. Bonte dekentjes op de bank zijn wat mij betreft een no-go. En wat een turn off als iemand toegeeft dat zijn moeder (of erger nog, zijn ex) zijn huis heeft ingericht.

xenos post def (2)

Een huiskamer moet wat mij betreft warmte uitstralen en een persoonlijkheid hebben. Zoals modeboeken, een mood(prik)bord (via Xenos) en L.A. posters mijn liefde voor deze onderwerpen uiten, zo zou een boy ook zijn interesses in zijn interieur moeten verwerken. Niet alles hoeft design te zijn, integendeel, maar een paar mooie pronkstukken (een koptelefoon, een koffietafelboek, oude platen, een drankkar, desnoods een racefiets aan de muur) laten zien dat hij smaak en passie voor iets heeft.

xenos post def (3)

Wit, grijs en zwart vul ik aan met groen velvet, goud met hier en daar een dierenprintje (eigenlijk gewoon mijn modesmaak vertaald naar mijn interieur). In ons huis heb ik de boel ingericht. De woonkamer is nog steeds niet helemaal af, maar is wel 100% mij. Ik wil alles zo clean en fris mogelijk (clean house is a clear mind) en bepaal wat er bij komt of weg gaat. Wil ik de vloer wit, dan gaan we die schilderen. Wil ik theekarren vol gouden servies en woonaccessoires (hallo obsessie), dan ik me daarop uitleven. En wil ik een roze velvet stoel (waar nogal wat vriendinnen aardige discussies over hebben gehad met hun vriendjes) dan komt die er. Een interieur in mijn smaak, hopelijk zonder afknappers.

Panterprint kussentjes, prikbord en goudkleurige kaarsendover via Xenos

#bijmijthuis #xenos

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved