15-11-2017 - admin

LI LA LINGERIE LOVE: MIJN FAVORIETE LINGERIELABELS DU MOMENT

LINGERIEUnderwear = outerwear is opnieuw een trend in modeland. Kijk maar naar labels als Giambattista Valli, Christian Dior en Alexander Wang. Een kanten top over een basic wit shirtje of een sierlijk transparant behaatje dat nét boven je blouse uitkomt. Lingerie mag gezien worden en bovenal, net als bovenmode, lekker onderscheidend zijn.

Kocht ik mijn lingerie vroeger járenlang bij dezelfde high street keten, inmiddels bevat mijn lingeriela een bonte verzameling ondermode van de leukste, meest originele merkjes. Mijn nieuwste ontdekking? De onderscheidende, arty setjes van For love and lemons! Andere favorieten: Love Stories, Samsoe Samsoe, Calvin Klein en Stella McCartey. Lingerielabels die nét even een andere pasvorm (driedubbele bandjes), print (panters en sterren in de mix) of kleurenpallet (olijfgroen meets oudroze) gebruiken. Waardoor je gewoon wilt dat je lingerie gezien wordt. Alle vijf de labels zijn overigens verkrijgbaar op de lingerie & nachtmode afdeling van de Bijenkorf, waar het assortiment onlangs flink is uitgebreid. Yes!

Ik stond me er dit weekend nog te vergapen aan de verleidelijke setjes van Aubade en Simone Pérèle en knappe satijnen pyjama’s van labels als Asceno en Yolke. En vooral in die laatste categorie kan ik nog wel een upgrade gebruiken. Weg met de oversized, oude shirts. Hallo: fancy slaapsetjes! Toevallig ook de perfecte cadeautjes voor onder de kerstboom, want wat mij betreft zijn lingerie en nightwear ideale winter gifts. Terwijl het buiten bar en boos is, binnen shinen in de mooiste ondermode, love it! En de mooiste topjes mogen natuurlijk ook af en toe écht buiten spelen. Perfect dance/date nights coming up!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved