03-01-2024 - admin

Zo houdt je je goede voornemens wél vol

Transformatiemethodiek

Meer peace of mind staat voor mij bovenaan mijn lijstje met doelen, goede voornemens if you will, voor 2024. Het afgelopen jaar is mijn trein full speed doorgedenderd en heb ik de grootste avonturen beleefd, maar wel tegen een prijs. Ik ben op. Time to replenish, want de reserves zijn compleet verbruikt op alle vlakken. Voeding, slaap, headspace; hoog tijd voor wat structuur en regelmaat, want het ‘systeem’ begint aan alle kanten te piepen en te kraken..

Dat begint uiteraard bij mijzelf. Ik moet mijn eigen grenzen aangeven, ook eens ‘nee’ zeggen al is het aanbod nog zo verleidelijk. Dan maar wat vaker saai en rust in plaats van weer all out & compleet over de top. Toevallig belandde er deze week ook een mailtje in mijn inbox van Sandra Geisler, een dame die mensen met haar zelf ontwikkelde Transformatiemethodiek helpt hun nieuwjaarsresoluties – nu eens wél – te verwezenlijken.

Want laten we wel wezen, veel oprechte voornemens kunnen na luttele weken – of zelfs dagen – alweer overboord. High hopes en grote teleurstellingen. Met haar Transformatiemethodiek Lighthorse en het zogenoemde breakthrough-programma wil Sandra mensen helpen vanuit een nieuw bewustzijn wél de gewenste resultaten te behalen.

“Om doelen te kunnen bereiken, is het van belang om terug te gaan naar de oorsprong van gedragspatronen”, zo zegt Sandra. Haar eigen levenservaringen, het overkomen van jeugdtrauma, ziekte en verlamdheid, hebben de basis gelegd voor de transformatiemethodiek die door Lighthorse wordt toegepast in de manier van werken met paarden en de diverse systeemsessies die worden aangeboden. “Door het script dat mensen veelal al sinds kindertijd hebben ontwikkeld te transformeren, is het voor hen mogelijk om vanuit een andere staat van bewustzijn de ware potentie te ontsluiten. Zo kan men nieuw ander gedrag ontwikkelen en gewenste omstandigheden, welzijn en gezondheid bereiken. Door onze programma’s bereiken deelnemers, in verschillende dimensies van hun leven, echte doorbraken.”

In een wereld waarin mensen houvast zoeken en waarin uitval door burn-outs en stressgerelateerde klachten een steeds groter probleem wordt, hebben de programma’s al bijzondere resultaten geboekt. Zie je jouw goede voornemens alweer verdampen? Wellicht sluit één van deze programma’s aan bij jouw doelen voor dit jaar. Ik duik zelf ook even in het aanbod.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved