08-03-2021 - admin

NIEUWE SKINCARE SPELER MET GEFERMENTEERDE INGREDIËNTEN

Het skincareschap is weer een extra huidverzorgingslijn rijker. Florena Fermented Skincare is het gloednieuwe, duurzame en vegan verzorgingsmerk, dat de skincaremarkt gaat betreden. Bijzonder aan Florena is dat het merk gebruik maakt van natuurlijke gecertificeerde producten én ingrediënten ontstaan door fermentatie. Dankzij dit proces (dat van origine werd ingezet bij de verwerking van voedingsmiddelen als brood, bier of chocolade) ontstaan nog krachtigere, getransformeerde ingrediënten.

De lijn is daarnaast vegan, wat inhoudt dat er geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong in zijn verwerkt. Een ander pluspunt: Florena Fermented Skincare wil zorgen voor zo min mogelijk impact op het milieu. Daarom werkt het merk gerecyclede en recyclebare materialen (de potjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van 97,5% gerecycled plastic en wegen 6 keer lichter dan de traditionele plastic potjes).

De verzorgingslijn bestaat uit gezichtsreiniging (een bar, doekjes en melk), gezichtsoliën, dag- en nachtcrèmes (voedend, hydraterend, antioxidatieve of anti-age),

Florena Fermented Skincare is vanaf nu verkrijgbaar bij onder meer het Kruidvat.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved