06-05-2020 - admin

TESSTED: The Seafood Bar Thuispakket


Ik heb er al meerdere verjaardagen gevierd, een geflopte Valentijnsdate en de leukste onverwachte tussendoor dinertjes, maar it never gets old; The Seafood Bar is en blijft één van mijn favoriete restaurants.

Online bestellen & take away was nog niet eerder mogelijk, maar gelukkig hebben ze dit stukje vrij kort nadat alle horeca moest sluiten met beide handen aangepakt.

Voor Pasen kreeg ik een berichtje of ik één van de thuispakketten wilde uitproberen. Ik kon me – uiteraard – geen beter Paasmenu bedenken. Kreeftensoep & Scampi’s in kruidenboter vooraf, Gamba’s in knoflook citroen marinade met krieltjes, brood en kruidenboter als hoofdgerecht. En al was ik die avond maar alleen met Yasmine, ik heb het volledige menu bereid (aan de hand van de instructies die erbij zaten) en we hebben bijna alles gegeten (d.w.z. ík heb alle vis op en Yasmine de krieltjes). Ook met de meegeleverde fles witte wijn ben ik alleen een heel eind gekomen.

Maar Pasen, Valentijn of verjaardag, ik geloof dat ik geen speciale reden nodig heb om The Seafood Bar op het menu te zetten. Binnenkort nog maar eens een thuispakket bestellen, we moeten er samen toch wat van maken (en: support your locals!).

 

 

 

*Update 6-5
De thuispakketten lopen inmiddels zo goed dat:

  • deze nu 7 dagen per week verkrijgbaar zijn
  • er verschillende gerechten zijn toegevoegd
  • er voor laatbeslissers een beperkt aantal pakketten op de zaken beschikbaar zijn, zonder te bestellen
  • er een extra afhaalpunt geopend is in Amstelveen aan de A10
  • het Vrijdag Visdag Abonnement is gelanceerd
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved