22-11-2017 - admin

UITPAKKEN MET INPAKKEN

???????????????????????????????

Vanmorgen zijn we samen naar de intocht geweest, de anderhalve maand vol feestelijkheden is officieel van start. En ik kan qua inpakken gaan uitpakken! De komende weken leef ik me uit op de schoencadeautjes. Op drie december, als Yasmine vier wordt, ga ik mijn best doen voor een zó gezellig mogelijk ingepakt verjaardagscadeau. Twee dagen later stort deze inpakpiet zich op de presentjes van pakjesavond. En daarna pakken we lekker door met alle gifting voor onder de boom.

small

Voor de cadeaus moet ik nog op pad, maar aan inpakbenodigdheden geen gebrek. Bij Xenos leefde ik me al uit op de inpakafdeling. Zakjes, doosjes, stickers, touwtjes, folie, inpakpapier, slingers, lintjes, franjes, stempels, naamkaartjes; mijn cadeaus worden kunstwerkjes op zich. Of alle gifts in de smaak vallen, kan ik niet beloven, maar mijn inpak skills gaan in ieder geval zorgen voor een bijzondere eerste indruk.

???????????????????????????????

Ter inspiratie heb ik alvast een en ander ingepakt. Dit keer in één kleurstijl (bruin, goud, zwart, wit), zodat iedereen precies weet welke cadeautjes van mij afkomen.

En voor wie zijn/haar gift wrapping skills naar een next level wil tillen hieronder vijf gouden inpaktips

1. Gebruik in plaats van plakband ook eens dubbelzijdige tape, touwtjes of lintjes om je papier te bevestigen
2. Geen passend inpakpapier in huis of net te weinig papier op je rol? Papieren tasjes, houten doosjes of iets simpels als een oude krant of een brown paper bag kan evengoed voor een indrukwekkende verpakking zorgen.
3. Voorzie jouw cadeaus ook aan de buitenkant van een personal touch door je papier te versieren met stickers, stempels of een gezellige tekening.
4. Maak van het uitpakken een feestje door confetti of een handgeschreven boodschap/gedichtje in je cadeau te verstoppen.
5. Voeg een extra ‘fun’ element toe in de vorm van een kaarsje, een ballon, een lolly, een chocolaatje of een nagellakje.

Ga jij ook all out qua inpakken? Have fun!

#Xenos

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved