10-07-2017 - admin

IN MIJN KOFFER

defede96e34ff9ecfda1736bd6d7a5e1Ik ga op reis en neem mee…

Met de verschillende persreisjes die ik jaarlijks maak, zou je denken dat ik inmiddels expert ben in het pakken van mijn koffer. Maar niets is minder waar. Of ik nu een week weg ga of 24 uur op pad moet, het inpakken van mijn koffer/trolley bezorgt me nog altijd stress. Tot grote ergernis van mijn omgeving. Adem in, adem uit.

Zes dresscodes in een trolley van 10 kg
Alleen met handbagage mogen reizen, is the worst. Want een persreis mag dan slechts 24 uur duren. In die ene dag ga ik doorgaans wel van airport naar pool party, perslancering, cocktail, diner en afterparty (om uiteindelijk steevast veel te weinig uurtjes in dat heerlijke hotelbed door te brengen). En zes verschillende dresscodes in een trolley van 10 kilo proppen, blijft ook voor mij een uitdaging.

Koffer vol luchtig spul
Nee, dan is inpakken voor een week zonvakantie al een stuk eenvoudiger. Zeker wanneer het alleen een relaxvakantie wordt, blijven hakjes en strakke pakjes gewoon thuis. In plaats daarvan laad ik mijn koffer vol luchtig spul, aangevuld met een eindeloze stroom accessoires. Maxi-jurken, slippertjes, headbands, zonnebrillen en statement oorbellen vormen over het algemeen mijn go-to holiday look. Een denim shortje, wat witte T-shirts en een stuk of drie (vier, vijf) bikini-opties en we zijn er wel wat fashion betreft.

Toilettas deluxe
Maar dan kan de koffer natuurlijk nog niet dicht. Uiteraard is er een aparte sectie tech-spul (spiegelreflex, vlogcamera, selfie stick, een batterij aan opladers, SD kaarten en kabeltjes). Maar ook op beautygebied wil ik er, waar ik ook ben, fleeky uitzien en het liefst al mijn vaste beautyproducten bij me hebben. Waar de luchtige jurken amper iets wegen, zorgt mijn XL toilettas dan ook voor het meeste gewicht in mijn koffer.

bio-oil-is-het-geheime-wapen-van-modellen-voor-een-onberispelijke-huid-8781

Holiday Essential
Wat ik zoal meeneem? Douchgel, zilvershampoo, conditioner, serum, droogshampoo, dust powder, bodylotion, deo, zonnebrand, Prrikweg, lenzenvloeistof, make-up remover, nagellak remover, reinigingsgel en alleskunner Bio-Oil. Met name laatstgenoemde is op vakantie onmisbaar. Vooral omdat het product zo multi inzetbaar is (Vogue wijdde hier ook al eens een artikel aan). Ik gebruik het in eerste instantie om mijn (zeker op vakantie) droge huid te verzorgen, maar het is eveneens een heerlijk product voor op je handen, voeten, haarpunten en gezicht. En behalve dat ík het een prettig product vind, is het ook fijn voor Yasmine.

La dolce far niente
Als ik helemaal over zou geven aan de vakantie-modus en me een week lang écht nergens druk over zou maken, zou ik mijn make-up tas zelfs thuis kunnen laten en 60% van de inhoud van mijn toilettas kunnen vervangen met enkel en alleen de Bio-Oil. Zó veelzijdig is dit goedje. Het zal echter nog wel even duren, voor ik me zo overgeef. Want juist op Instagramwaardige vakantiebestemmingen moeten de lookjes on point en de make-up on fleek zijn. La dolce far niente, maar de feed moet gevuld.

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved