12-11-2016 - admin

Vaste speler op mijn badkamerplankje

bio-oil
Ruim drie-en-een-half jaar geleden, net in verwachting van Yasmine, besloot ik er alles aan te doen om mijn huid gedurende de zwangerschap in de best mogelijke conditie te houden. Natuurlijk, het ontstaan van huidstriemen of striae heb je niet volledig in de hand, maar wat extra verzorging kan uiteraard geen kwaad.

Van alle kanten werd me Bio-Oil geadviseerd, een lichte olie die helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken en ik twee keer per dag ging gebruiken. Tot een paar weken na de bevalling heb ik de olie braaf dagelijks op mijn buik gesmeerd. Een fijn beautymomentje in de ochtend en avond waarbij je even extra contact maakt met je kleintje (Yasmine volgde de beweging van mijn hand tijdens het smeren). Mijn huid bleef soepel, zacht en de striae, waar ik zo voor vreesde, bleef volledig uit.

Eenmaal volledig in de mommyrol, bleef ik de olie gebruiken. Niet meer alleen voor mijn buik, maar juist ook voor armen, benen, hals en andere droge plekjes. Prettig is namelijk dat het dankzij PurCellin Oil™ als ingrediënt geen extreem vette olie is, waardoor je je na het smeren gerust nog in een knap outfitje kunt hijsen.

In de categorie beauty essentials: een vaste speler op mijn badkamerplankje. Zeker met de koude wintermaanden voor de deur.

Beeld: Style Singapore

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved