31-07-2013 - admin

WIN: TRIP NAAR ITALIË MET MARTINI ROYALE

Martini Royale Tessted Contest (2)Houd jij wel van een drankje en ben je in voor een spetterend feest in la bella Italia? Let goed op, want Martini Royale trakteert op een reis naar het ultieme Martini feest in Italië ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van het merk. Terwijl je deze zomer geniet van zon, terras en een Martini Royale kun je kans maken op deze reis naar Italië. Martini Royale lanceert namelijk de post-it® battle op Instagram.

De battle
Het leven is één groot feest… als je het goed speelt. Daarom lanceert Martini Royale de post-it® battle op Instagram, een contest waarbij je via drie eenvoudige stappen wekelijks kans maakt op een fijne prijs en bovendien meedingt naar de hoofdprijs, een reis naar Italië.

Martini Royale Tessted Contest (3)

Zo werkt het
Stap 1: Verleid je vrienden met een post-it® (ja zo’n geel/groen/roze plakvelletje mét catchy, Martini Royale geïnspireerde tekst)
Stap 2: Neem er een foto van met Instagram
Stap 3: Post je foto op Instagram met de hashtag #letsgoroyale (let op: je moet een profiel hebben dat voor iedereen zichtbaar is).

De prijs
Elke week wint de verleidelijkste post-it® een set Martini Royale glazen. Aan het einde van de wedstrijd wint de beste, leukste, grappigste, venijnigste, meest uitdagende post-it® foto zelfs een reis voor twee personen naar de ultieme 150 Years Martini Party, ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het merk, in Italië op 19 september.

Post it!
Waar wacht je nog op? Schrijf je post-it® en word de ster van Italië op 19 september!

Martini Advertorial Post Its 2
De eerste post-it® kiekjes staan al op Instagram…

Meer..
Surf naar letsgoroyale.martini.nl

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved