11-04-2014 - admin

WIN: FRESH! SHOPTEGOED

TESSTED GIVE AWAY FRESH def sm

Terwijl de zoektocht naar een eigen (koop)huisje in Amsterdam in full swing is, werk ik alvast aan mijn droomslaapkameruitzet (3x woordwaarde!). Als het aan mij ligt, wordt het een all white bed room incl. een zo groot mogelijk bed met witte lakens,¬†tons of kussens en een fijne stapel modelectuur op mijn nachtkastje. Een xl knisperend wit dekbedovertrekset, die de naam ‘Maroc’ draagt, heb ik al in de pocket en voor wie net als ik toe is aan een interior update deze winactie in samenwerking met Fresh!.

product_large_00000840_0002

De komende twee weken kun je op TESSTED shoptegoed van het mode- en interieurlabel winnen. In totaal geef ik 5x 75 euro weg. Op zoek naar een fijne plaid, stijlvolle kussenslopen, cleane badlakens of gewoon iets keks voor in je kledingkast? Doe mee met de Fresh! like, share & winactie op mijn TESSTED Facebookpagina en like ook even de pagina van Fresh!.

De winactie loopt tot 25 april en de vijf winnaars krijgen persoonlijk bericht.

En de winnaars zijn:

Marina de Graaf
Chantal Beerepoot-Bakker
Marisca Dikkeboer
Barbara De Jonge
Lous Mommers

Foto’s: Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved