10-03-2014 - admin

WIN: LG G2 SMARTPHONE

Stop-Contact LG WIN TESSTEDBij een collectiepresentatie of modeshow zitten met minder dan 10% accu, in de trein op weg naar mijn hometown Tilburg met nog maar een halve batterij (en dan moet je ook nog terug) of een filmpje van Yasmine willen maken, waarbij mijn telefoon halverwege uitvalt; misschien wel één van mijn grootste ergernissen. Voor diegene die net als ik regelmatig met een lege batterij rondlopen, terwijl de dag nog lang niet om is, heb ik goed nieuws. In samenwerking met LG mag ik namelijk de LG G2 smartphone (t.w.v. € 549,-) weggeven.

Stop-Contact LG WIN TESSTED 2Never Stop Making Contact
De G2 ken je misschien wel uit de ‘Stop-contact’ campagne. Met de smartphone heb je nooit meer het probleem dat je halverwege een gesprek wegvalt of dat je bij een bezoekje aan familie of vrienden bij binnenkomst meteen om een oplader moet vragen. Het toestel heeft namelijk een extra krachtige batterij, waardoor je écht dag (en nacht) kunt werken, spelen, fotograferen (met dertien megapixels camera) of, zoals in mijn geval, ‘Instagrammen’.

Win!
Wil jij kans maken op dit LG G2 toestel? Volg mij dan op Instagram (@tessvandaelen) en like de LG G2 stop-contact foto. De winactie loopt twee weken. De winnaar wordt op maandag 24 maart bekend gemaakt.

Deel deze winactie vooral ook met je vrienden/familie/collega’s. Succes!

De winactie is inmiddels afgelopen. Winnaar Theo Junior ontvangt het LG toestel zo spoedig mogelijk.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved