25-02-2016 - admin

FEEL THE FLOW

TRANQUINI PERSONTBIJT (1)
TRANQUINI PERSONTBIJT (2)

Een paddenstoelenontbijt en een korte mindfullnesssessie waren afgelopen week de kick-off van mijn dinsdagochtend.

TRANQUINI PERSONTBIJT (3)De gelegenheid?
Het persontbijt van ontstress- en relaxdrank Tranquini bij de Rolling Rock Kitchen in Amsterdam-Noord als onderdeel van de Feel the Flow campagne (het teken van meer ontspanning en positiviteit) van het merk.

Het doel?
Relaxed en positief aan de dag beginnen.

De middelen?
Een stijlvol gedekte tafel incl. paddenstoeldelicatessen, Tranquini in overvloed, een enthousiaste delegatie bloggers / journalisten, interessante sprekers (o.a. Aranka van der Voorden van #fitgirlcode en Batul Loomans, de oprichter van Buddha to Buddha) en een originele goodiebag (incl. usb-stick met Feel the flow playlist, bergkristalhanger, een hamman doek en ‘een doosje Geluk’).

TRANQUINI PERSONTBIJT (4)Tranquini’s filosofie, altijd en overal het beste uit jezelf en elke situatie halen, is er één waar ik me bij aansluit en ik ben dan ook trots mezelf tot één van de ambasadeurs van het drankje te mogen rekenen.

Hoe de flow voelt? Zo ongeveer.

Voor wie Tranquini nog niet kent
Tranquini is een drankje dat volledig geïnspireerd door de natuur. Het is gemaakt van zuiver bronwater en bevat zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. Tranquini draagt zo op geheel natuurlijke wijze bij aan een aangename, positief relaxte levensstijl. In een moderne, razendsnelle en hyperactieve maatschappij waarin druk en stress voor veel mensen tegenwoordig synoniem staan aan het leven, vormt Tranquini een natuurlijk evenwicht. Tranquini is te koop bij Albert Heijn.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved