23-08-2014 - admin

WELLNESS IN WEST

1.

Sinds een week is Amsterdam-West een wellness adresje rijker. Op 16 augustus opende Het Massagehuys de deuren van haar salon aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Een moderne salon met toffe huysstijl, waar mensen werken met passie voor hun vak en de massages – thank god – zonder happy ending zijn. Aangezien de nieuwe beauty hotspot zo ongeveer in mijn buurtje ligt, besloot ik maar meteen even kennis te gaan maken..

3.

Het Massagehuys werd opgezet door middel van Crowdfunding en wat gemeentesubsidie (de massagesalon is een aanwinst voor de straat) en biedt massages in zes verschillende categorieën. Om te detoxen, om volledig te ontspannen , om juist energie te krijgen (het best zo’n twee uur voor een bijvoorbeeld belangrijke meeting of presentatie), een massage gericht op vrouwen, een anti-stress variant en een versie speciaal voor sterke spieren (voor sporters of bouwlieden). Stuk voor stuk Oosterse massages in Dutch design.

4.

Ik onderging, liggend op een matras op de grond, de Authentic Asian massage, waarbij gedurende een uur mijn gehele lichaam werd gemasseerd en op verschillende punten harde druk uit werd geoefend. Op een gegeven moment zat de kleine Thaise masseur zelfs met zijn volle gewicht bovenop me! Vanwege nog behoorlijk wat weg te werken knopen hier en daar ging ik niet vollédig ontspannen de deur uit, maar zeker een stuk soepeler. Bovendien was de huysgemaakte kruidenthee een mooie afsluiter van mijn weekend wellness uurtje. Een aanrader dus!

5.

Info
Alle massages duren een uur en kosten 48,50 per stuk.
Per behandeling kun je kiezen voor een bijpassende massage-olie (vanaf 3,50) van het huys, biologische thee (3,50) of versgemaakte slowjuices (vanaf 4,00).

Het Massagehuys
Jan Evertsenstraat 110 (hs) in Amsterdam

2.

De Massages
Authentic Asian Massage
She Special Massage
Everyday Energy Massage
Strong Muscle Massage
Stress Relief Massage
Deep Detox Massage

De website van het Massagehuys is bijna af. Tot het zover is, vind je alle info op de Facebookpagina van de salon.

Foto’s: Tessted


Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved