22-05-2015 - admin

MORGAN & MEES UGG DINER

Morgan & Mees Ugg Diner (7)Morgan & Mees Ugg Diner (6)Morgan & Mees Ugg Diner (1) Morgan & Mees Ugg Diner (2)8. UGG EVENT 19052015-2654 Morgan & Mees Ugg Diner (3)  Morgan & Mees Ugg Diner (5)Morgan & Mees Ugg Diner (4)

Wie mij de afgelopen tijd een beetje heeft gevolgd op Instagram heeft kunnen zien dat ik een nieuwe hangout heb. Morgan & Mees is mijn nieuwste favoriete spot voor business meetings, lunch met vriendinnen en date nights. Alle Amsterdamse hotspot-ingrediënten zijn aanwezig; perfecte locatie (bij mij in West), beeldig pand, knap interieur, fijne menukaart, gezellige crowd en prettige bediening. Bof ik even dat er ook steeds vaker persevenementen worden georganiseerd. Zoals deze week, het meer dan gezellige UGG diner, waarvoor ik en mijn clicque van modemeisjes op dinsdagavond aanschoven. Een paar panter espadrilles pronkt inmiddels in mijn schoenenkast. Let the summer begin!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved