23-09-2013 - admin

NEW SEASON INSPIRATION

high res beeld wehkamp (3) 2Het najaar is officieel van start; tijd om eens kritisch naar de inhoud van mijn kledingkast te gaan kijken. September is de maand waarin de laatste zomerjurkjes en shorts naar zolder ..eh..de balkonkast verdwijnen en plaats maken voor nieuwe collecties. Uiteraard heb ik de afgelopen tijd al het nodige geshopt, maar deze week wordt al het luchtige, felgekleurde, tropisch bedrukte officieel ingeruild voor diepere, warme tinten, meer gestructureerde materialen en herfstachtige prints.

Elegante citylooks
Heerlijk aan de winter vind ik de oversized knitwear (zo heb ik elk jaar opnieuw een favoriet XL vest waar ik zo ongeveer in woon) en stugge leren jacks, die je daar overheen kunt dragen. Ik loop warm voor najaarstinten als olijfgroen, robijnrood en mosterdgeel (voor fall/winter 2013 voorzien van een vleugje metallic). Gegarandeerd dat ik me dit seizoen bovendien uit ga leven met winterse bloemenprints en ruitpatronen in alle soorten, maten en combinaties. Kortom: op zoek naar elegante citylooks waar ik de komende maanden mee voor de dag kan komen. high res beeld wehkamp (4) 2

Online Wishlists
Geïnspireerd door de nieuwe designercollecties maak ik online wishlists bij mijn favoriete shops. wehkamp.nl staat sinds kort in dat favorietenlijstje, want sinds labels als Vero Moda, Mango, Vanilia, Filippa K., Modström en French Connection aan het assortiment zijn toegevoegd, vind ik genoeg moois om mijn najaarsgarderobe mee uit te breiden. Nog snel wat babybenodigdheden in het winkelmandje voor het kleintje.. en de volgende dag alles al binnen (love it!).

Nieuw seizoen, nieuwe look
Met talloze nieuwe looks voor mij en de kleine onderweg kan het herfstseizoen wat mij betreft officieel beginnen. Chunky knits, luxe leer en prachtige prints; wij zitten er straks warmpjes bij.

high res beeld wehkamp (1) 2

Meer info: wehkamp.nl

– ad –

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved