01-06-2013 - admin

NIKE AIR MAX

Maanden terug schreef ik al een column over de comeback van de Nike Air Max. Inmiddels heeft de jaren negentig sportschoen zijn plek in het huidige straatbeeld officieel (v)/(h)eroverd. Toch valt het nog niet mee een uniek paar Nike Air Max sneaker op de kop te tikken. In Los Angeles stuitte ik op een gaaf geruite paar, dit bleek helaas echter niet mijn maat. Ook tipte iemand me de webshop Titolo waar talloze Nikes te koop zijn. Maar het tofste paar Nike Air Max schoenen spotte ik deze week gewoon in de Asos webshop. Zomers, zacht, vrouwelijk, uniek mét een metallic touch. Geen idee of het nieuwe of oude collectie is, maar ik sleep deze stoere stappers alvast naar mijn winkelmandje. Wat jij?

Nike Air Max Asos

Nike Air Max Asos 2 Nike Air Max Asos 3Nike Air Max Asos

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved