25-02-2013 - admin

SO ME MAG


Lingerieketen Hunkemöller benaderde me onlangs met de vraag of ik het wat zou vinden eenmalig gasthoofdredacteur te zijn van hun So Me Magazine. Ze vroegen me in het Engels een stukje te tikken over de spring/summer trends van dit jaar. Ik zocht bij de grootste modetrends van merken als Marc Jacobs, Tommy Hilfiger en Etro een bijpassend setje uit de Hunkemöller collectie en beschreef hoe ik denk dat de trends komend seizoen het best gedragen kunnen worden. Mijn tekst ‘Are you ready to rock SS2013’ staat inmiddels (net als die van een Belgische en een Duitse modeblogger) in het So Me Magazine en er kan, jawel, op mij gestemd worden. Hierboven mijn tekst en hier de mogelijkheid om op mij te stemmen. En wie weet in het volgende Hunkemöller Magazine dus meer van mijn favoriete modetrends en stijltips voor de zomer van 2013.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved