04-03-2021 - admin

SUSTAINABLE SHOPTIP: WEBSHOP SCOON (NU UITGEBREID MET KIDS AFDELING)

Shop ik online dan houd ik steeds vaker rekening met de duurzaamheid van mijn aankopen. Ik leg liever iets meer neer voor een eco verantwoord item, dan dat ik goedkoop weg kom met fast fashion pieces. Nu zijn lang niet alle webshops hier even transparant in en moet je soms goed zoeken naar sustainable info. Maar gelukkig poppen er ook steeds meer shops op met uitsluitend brands that care.

Het Nederlandse SCOON is zo’n shop. Een one-stop-shop voor een gecureerd aanbod van kleding, beauty en lifestyle producten met een positieve impact op het milieu en de makers. De webshop werkt uitsluitend met brands die vanuit hun eigen DNA bezig zijn om in hun businessmodel iets terug te geven. Dat kan door middel van duurzame, innovatieve productiemethoden, recyclede materialen, maar ook door het steunen van sociale projecten of andere goede doelen.

Sinds vandaag is daar bovendien ook SCOON Kids aan toegevoegd, zodat verantwoord shoppen voor je kleintje nu nog eenvoudiger is. Onder andere Veja, Stella McCartney, Patagonia, The Knotty Ones en Gingermonkeys zin in kindermaten te shoppen. Ik zeg: bookmark as favorite!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved