20-08-2021 - admin

DUURZAAM DROMEN

Als consument probeer ik steeds bewustere keuzes te maken. Als het gaat om mijn boodschappen, mijn kledingkeuzes, maar bijvoorbeeld ook mijn interieur. Ik scoop op woensdagavond (voordat het grofvuil op donderdagochtend wordt opgehaald) zo nu en dan tweedehands parels van straat (o.a. glazen tafeltjes met een gouden randje, een one of a kind nachtkastje en onlangs een poppenhuis voor Yasmine. Yep, zo’n gekkie ben ik). En wanneer ik nieuwe aankopen doe, let ik erop of een merk sustainable is. Dat mijn nieuwe matras 100% recyclebaar is, maakte de keuze voor het merk Lunar dan ook heel eenvoudig. Stap voor stap op weg naar een eco friendly way of life.

Over Lunar
De matrassen van Lunar worden met de hand gemaakt in het Noord-Engelse Lake District. Daarbij worden alleen natuurlijke materialen gebruikt, waaronder hun eigen Herdwick wol, katoen en kasjmier. Hierbij wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technologie. De Cortec™ veren in elk Lunar Matras zijn kleiner en dunner dan ooit tevoren, wat zorgt voor nog meer losse contactpunten, zodat het matras zich volledig naar jouw lichaam kan vormen. Er worden enkel natuurlijke materialen voor de matrassen gebruikt, want Lunar geloof dat slapen op een natuurlijke ondergrond het beste is (en dat geloof ik meteen!). Dat maakt dat Lunar matrassen de enige 100% natuurlijke en handgemaakte matrassen zijn.

Sustainable slaapkamer
Nachtkastje van de straat, een matras van Lunar, duurzaam beddengoed van Suite 702 en een bed, kast en dressoir die hopelijk nog járen mee gaan. Sustainable slaapkamer in the making. Ik stijl alles nog even verder af en deel binnenkort het resultaat. Stay tuned!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lunar (@lunarmatrassen)

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved