05-08-2017 - admin

KIJKJE IN DE KLEDINGKAST VAN YASMINE

???????????????????????????????

Mijn kledingkast is hier natuurlijk al regelmatig onderwerp van gesprek geweest. Ik heb mijn hits, mijn missers, mijn kokerrokkenverzamelingen en oorbellentik inmiddels uitgebreid de revue laten passeren. Maar genoeg over mijn fashion items zou ik willen zeggen, laten we het eens hebben over het andere modemeisje van ons gezin. Want ook Yasmine heeft een heerlijk eigenwijs eigen stijltje met bijpassende droomgarderobe.

YASMINES KAST SMALL (8)
Haar inspiratie haalt ze veelal uit mijn kledingkast (heb ik een bloemenprintje, dan schiet zij er ook gauw één aan) en (you guessed it) de looks van Disney prinsessen. Broeken, daar doet Mientje niet aan. Maar haar rek met feestjurken en tulerokken is des te indrukwekkender.

???????????????????????????????

Gelukkig hebben haar outfitjes, net als die van mij, een stoer/sportief randje. Dit mede dankzij de haar verzameling sneakers en boots. Maar ook enkele hoodies, spijker- en bomberjacks maken Yasmine’s ensembles cute yet tough. Mientje is dol op prints, stippen, hartjes, gingham ruiten, zelfs met elkaar gemixt en gematcht. Haar grote favoriet, de panterprint, vormt de rode draad in haar looks, van haarband tot zomerjurk.

YASMINES KAST SMALL 10

Het grootste deel van Yasmine’s kleding is online geshopt. Dus als iemand haar vraagt hoe ze aan een nieuwe jurk komt, antwoordt ze wijs: “Van de post gekregen”. En daar is niks aan gelogen. Af en toe gaan we samen de stad in voor een gezellige moeder/dochter shopsessie. Yasmine stopt alles wat roze is en glinstert in haar shopmandje, waarna bij mij de uitdaging ligt haar wat anders aan te praten.

???????????????????????????????

Afgelopen week toen we samen naar TK Maxx in Osdorp gingen, verliep dat heel soepel. Yasmine stortte zich op de speelgoedhoek, terwijl ik de rekken door ging. Bij de kids collectie van TK Maxx hangt de kleding niet op soort maar op unieke artikelen per leeftijd, dus het volledige 3 years rek werd doorgespit. Een schattenjacht met succes! De score zie je hieronder: twee broekrokjes, een T-shirt, een summer dress en een sportief sweatshirt, allemaal van mooie merken. Drie complete outfitjes voor maximaal vijfentwintig Euro per stuk.

YASMINES KAST SMALL (3)  YASMINES KAST SMALL (5) YASMINES KAST SMALL (4)

De roze geruite jurk was uiteraard de grote favoriet, maar ook de andere items mochten Yasmine’s goedkeuring wegdragen. Ik vind haar het leukst met de sportieve sweater, een broekrokje en haar stoere laarsjes eronder. Stiekem gewoon mijn stijltje, maar dan in het klein.

def (1)  def (5)

def (6)  def (2)

Wat kan ik zeggen, zo moeder zo dochter.

 

 

 

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved