14-10-2013 - admin

TES(S)TED: WELLA COLOR ID AT SALON B

Hair-TESSTED

 

Mijn afgeknipte staart én nieuwe coupe heb je al kunnen bewonderen. Wat ik je echter nog niet heb verteld is de bijzondere kleurtechniek die op mijn korte(re) coupe werd toegepast. Ik ging niet naar Salon B voor mijn standaard haarrecept (uitgroei + highlights), maar probeerde de gloednieuwe Wella Color ID uit…
TESSTED WELLA COLOR ID (3)

Hoe werkt het?
Met Wella Color ID kun je je haar in allerlei verschillende tinten laten kleuren. Op zich niets nieuws zul je denken, maar het bijzondere zit ‘m in de aanbrengtechniek en het inwerkproces. Alle verschillende tinten kunnen namelijk in één keer in het haar worden aangebracht zónder het gebruik van folies om de kleuren te scheiden. De verschillende verfkleuren zijn zó gemaakt dat ze niet in elkaar overlopen of gaan vlekken.

Wella Color ID bij mij
Zo bracht kapster Emke bij mij drie verschillende Wella blondtinten aan. Een ietwat assige violet, een zachte zalm/koperkleur en een koele goudtint. Deze kleuren bracht ze aan in vlakken in plaats van in plukjes, waardoor ik sneller meerdere tinten in mijn haar had dan normaal.

WELLA COLOR ID 4

Work in progress… de verschillende tinten zijn aangebracht in mijn haar en kunnen vervolgens gewoon met elkaar vervlochten worden

Het resultaat
Het eindresultaat is een mooie mix aan blondtinten. Om het nog iéts blonder te laten lijken, voeg ik wellicht volgende maand nog wat highlights toe, maar eerst maar even shinen met deze kleuren én mijn nieuwe lengte!
TESSTED WELLA COLOR ID (1) TESSTED WELLA COLOR ID (2)

Met dank aan: Salon B

Foto’s: Tessted

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved