21-10-2013 - admin

WE. GET TOGETHER

Women_1 Zeven jaar geleden stond ik er in de weekenden nog bij de paskamers om klanten van stijladvies te voorzien. Tegenwoordig kom ik bij WE voor on trend mode-items met een fashion twist.

Vestjes voorzien van nét even een andere print, leren handschoenen in dé kleur van het seizoen of een tof fake fur gilet. Items die ik gemakkelijk kan combineren met de rest van mijn garderobe, van vintage en designer tot Zara en COS.Women_2

Voor een casual look (jeans en en bomber jack) tijdens een middag met vriendinnen, iets chiquer gestyled (feestelijk jurkje) voor een mode-event en business chic (kokerrok en blazer) voor naar een werkbespreking.

De winnares van de 75 euro shoptegoed is bekend.
Van harte Pascalle Hoevenaars!


Win 75 euro shoptegoed bij WE

Kom jij ook graag bij WE? Then this is your lucky day… Ik mag namelijk 75 euro shoptegoed weggeven!

Wat moet je doen?
Volg mij @TessvanDaelen op Instagram en laat mij via een mailtje (naar: info@tessted.com, onder vermelding van WE Give Away) of een reactie onder dit bericht weten dat je meedoet en wat jouw gebruikersnaam is. De winactie duurt een week en de winnaar krijgt op 1 november persoonlijk bericht. Succes!

Hieronder mijn wishlist met items uit de nieuwste collectie en beleef het WE. gevoel met onderstaande video.

WE Fashion

Grappig gegeven: ook vriendlief shopt bij WE en wie weet, ga ik er straks ook nog wel heen voor ons kleintje (WE verkoopt kinderkleding vanaf maat 92). WE. Get Together.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved