19-04-2024 - admin

100% vegan skincare Comme Ça bij Amsterdamse kliniek

Comme Ça Skincare Amsterdam

Goed nieuws voor liefhebbers van luxe, conscious en natuurlijke skincare producten: het volledige vegan merk Comme Ça Skincare is vanaf nu verkrijgbaar bij BLOY Institute in Amsterdam. Misschien heb je er al ooit over gelezen. Ik Tesste er al eens één van hun signature behandelingen. De producten van Comme Ça Skincare zijn geschikt voor elk huidtype, maar richten zich in het bijzonder op de ouder wordende huid: anti-aging formules en actieve ingrediënten worden ingezet tegen vroegtijdige huidveroudering. BLOY Institute gaat de Comme Ça Skincare producten zowel in de boutique kliniek in Amsterdam-Zuid als via hun online webshop verkopen.

Conscious en vegan skincare
Eerder raakte ik ook al in aanraking met de producten van Comme Ça Skincare, Het merk is continu vooruitstrevend bezig en ontwikkelt speciaal voor de ouder wordende huid bijpassende formules met zorg opgebouwd uit een combinatie van krachtige, plantaardige en bijzondere ingrediënten. De skincare producten zijn daarmee een soort ‘superfood voor de huid’. Oprichtster Charlotte Seijerlin is voortdurend vernieuwend bezig. Ik schreef al eens over de masterclass, die ze afgelopen jaar hield, en nu is er dus de volledige focus op vegan en cruelty-free. Alle Comme Ça Skincare producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratorium in Amsterdam.

Vitamine C is holy grail
La Vitamine C Powder is één van de Comme Ça Skincare producten met daarin een ingrediënt waarvan het anti-aging effect klinisch en wetenschappelijk bewezen is. Dit product is uniek in haar soort en effectief, omdat de vitamine C of ‘ascorbinezuur’ in poedervorm komt in plaats van verwerkt in een vloeibaar product. Daarmee is het één van de meest pure en effectieve manier om vitamine C toe te dienen aan de huid en daardoor wordt het ook wel de ‘holy grail’ in skincare genoemd. In de loop van dit jaar verwacht Comme Ça Skincare nog 2 nieuwe, volledig vegan skincare producten te lanceren.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved