02-05-2017 - admin

TESSTED: de Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige

Er zijn er genoeg geweest. Snikhete zomerdagen waarop ik in een lange broek rondliep. Niet omdat ik een koukleum ben of niet van korte rokjes en jurkjes houd, maar omdat mijn benen simpelweg nog niet toonbaar waren. Ik vond ze te wit en had geen tijd gehad om ze te ontharen. Eeuwig zonde, want zo veel rokjesdagen kent ons landje natuurlijk niet.

Voor deze zomer hangen ook alweer genoeg knappe kleedjes te wachten om te shinen in een #ootd-tje en hoop ik dit probleem voor te zijn. Een IPL-apparaat (de Philips Lumea Prestige), dat me daarbij gaat helpen, heb ik al in huis. Door middel van zachte lichtpulsen brengt dit apparaat je haarwortels in een rustfase en wordt nieuwe haargroei tot 2 maanden lang tegen gegaan. Het is met vier verschillende opzetstukken geschikt voor haargroei op armen, benen, gezicht, oksels en bikinilijn, dus ik flits er de komende tijd op los.

Voor wie het apparaat nog niet kent: de Philips Lumea Prestige is handzaam en ziet er door de tinten rosé/wit pretty impressive uit. Handig is dat het apparaat een SmartSkin-sensor heeft, die je advies geeft over de juist instelling voor jouw huidtype. De Philips Lumea Prestige is geschikt voor verschillende huid- en haartypes – van natuurlijk blond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin. In mijn geval blijkt stand 5 een match te zijn.

Philips Lumea Prestige 2

Voor wie net als ik niet dol is op ellenlange gebruiksaanwijzingen is er een heuse Lumea IPL app, die uitleg geeft over het gebruik en je stapsgewijs op weg helpt. Je kunt de app zo instellen dat deze je om de zoveel tijd per lichaamsdeel herinnert aan een behandeling. Voor de eerste 3 behandelingen geldt dat je deze het best om de 2 weken kunt inplannen. Na zo’n 3 behandelingen begin je ook resultaat te zien.

Philips Lumea Prestige 3

Ik heb het apparaat nu voor de eerste keer gebruikt op mijn armen. Het is de bedoeling dat je je huid vooraf onthaart (scheren, waxen of epileren) en je huid moet vetvrij zijn, dus ik heb het na het douchen gebruikt. Het werkt gemakkelijk en verrassend snel. Het gevoel op de huid is niet onaangenaam. Je voelt de flits wel, maar de behandeling is zeker niet pijnlijk. Na afloop smeer ik mijn huid wel extra in. Ik kijk uit naar het moment waarop ik het effect ga merken. Binnen enkele weken daarover een extra blog update, so stay tuned!

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved