28-07-2016 - admin

Mr Porter

Mr Porter 2Sinds de opening afgelopen jaar is het W hotel al toneel geweest voor de meest verrassende feestjes. Van de ELLE Style Awards, tot een cocktailworkshop van Tess Posthumus en de rooftop wetdeck opening party; als iets bij het W gevierd wordt, weet je dat het goed zit. Hetzelfde geldt dan ook voor het restaurant van het W, Mr Porter op de zesde verdieping, eigenlijk weet je nog voordat je er één hap gegeten hebt, dat dit in de smaak gaat vallen.

Deze week besloot ik voor het eerst een vorkje te prikken bij Mr Porter. Ik en naamgenootje Tess namen plaats in één van de boots om op onze wenken bediend te worden tijdens onze woensdagmidddaglunch. Die bestond uit Comfort Beef Stew voor mijn tafeldame en Roasted Spicy Halibut with mixed Peppers served on Couscous pour moi.

Mr Porter heeft dagelijks een vast lunchmenu en daarnaast is het mogelijk à la carte te bestellen. De ultieme lunch break (with a view) in hartje Amsterdam. Voor wanneer je afspraken in de buurt hebt of net als wij nog even de gloednieuwe Bijenkorf parterre (inclusief fonkelnieuwe Gucci shop in shop) wilt gaan bewonderen.

Mr Porter
Spuistraat 175, Amsterdam
Tel: 020 – 811 3399Mr Porter
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved