29-04-2014 - admin

TES(S)TED: SCREAMING BEANS

SCREAMING BEANS HOTSPOT AMSTERDAM TESSTED 2

Screaming Beans is één van de tentjes in het centrum van Amsterdam waar ik overdag regelmatig afspreek voor een ‘koffietje’ met vriendinnen. Lekker centraal gelegen aan de Hartenstraat is het een prima pitstop tijdens een middag winkelen (Cos ligt er tegenover). Maar ook handig wanneer ik voor meetings, presentaties, winkelopeningen of borrels in de Negen Straatjes of elders in de stad moet zijn.

Wat maakt het nu zo’n fijne spot?
Behalve de naam spreekt het knappe interieur en de gevarieerde kaart me aan. Perfecte Amsterdamse koffie, originele thee-infusies van ‘full leaves’ (uitgeserveerd in de schattigste glazen mini-theepotjes), huisgemaakte sapjes. Holtkamp taartjes (voor de zoetekauwen, like myself) en brood met beleg, salades en sandwiches voor de hartige trek. Met de sandwich warme beenham en de club sandwich gerookte kip als best scorende lunches.

Shop!
Voor wie het Screaming Beans gevoel in huis wil halen, zijn de verschillende thee-infusies, Screaming Beans coffee blends en diverse wijnen via Screaming Beans’ online shop te koop.

Dog proof?
Al werd er door Chub niets genuttigd; ze vond het er beregezellig.

Baby proof?
Er is niet enorm veel ruimte, maar voor een kinderwagen wordt altijd plek gemaakt. Een ruimte om baby’s te verschonen, is er niet. Wel denkt het personeel graag mee over een oplossing.

Screaming Beans, Hartenstraat 12 te Amsterdam

P.S.
Er is een tweede Screaming Beans vestiging aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 35 in Amsterdam. Hier draait het naast een goede koffie vooral om superwijnen en kleine hapjes.

Foto: Tessted

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved