23-10-2017 - admin

DO I DARE TO GO BARE?

Charlotte Tilbury (3)

Als Alicia Keys make-uploos door het leven durft, kan ik ook heus een make-uploze selfie delen’, dat was zo’n beetje de private peptalk achter bijgaande foto. Hoewel ik zelf al behoorlijk schrok van mijn bare faced selfie deel ik deze wel met een goede reden. Beautylabel Nimue, een merk dat zich richt op huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming, heeft me namelijk uitgedaagd voor haar ‘12 Week Challenge’. Een challenge die inhoudt dat ik de komende weken in samenwerking met Nimue ga werken aan een betere huid.

Geïnspireerd door de #nomakeup trend gaan we (hopelijk) laten zien hoe mijn huid met behulp van de juiste producten zal verbeteren, zodat ik me over 12 weken net zo goed voel zonder foundation als met. Vier salonbehandelingen bij Les Visages in Amsterdam Oost en de Nimue 12 Week Kit (de gele voor een huid die beschadigd is door factoren van buitenaf ) die inwerkt op de diepere huidlagen gaan me daarbij helpen.

images

Off to a good start
De kop is er inmiddels af, de eerste behandeling zit erop en ik heb alle huidverzorgingsproducten op mijn badkamerplankje vervangen door de 11 producten uit de 12 Week Kit. Mijn huid zag er direct na de behandeling al meteen schoner en beter doorbloed uit, so we’re off to a good start.
Dit artikel zal ik de komende tijd updaten met actuele make-uploze selfies. Een handige stok achter de deur om de producten ook écht allemaal uitvoerig te tes(s)ten en ideaal voor jullie (en voor mijzelf) om vooruitgang te beoordelen en het resultaat te zien.
Durf jij de uitdaging ook aan? Via Nimue kun je je aanmelden voor een skin consult.

Voor de échte dare(to bare) devils
Voor wie deze challenge nog wat te soft vindt, heeft Nimue nog een extra dimensie toegevoegd. Het merk is namelijk op zoek naar een bride to be, die in 2018 tussen januari en april gaat trouwen. Een bruid die mee wil doen aan de challenge zonder foundation te trouwen en op die manier een geldprijs van €2.500 wint. Ken jij of ben jij die superstoere bride te be? Geef me een seintje via info@tessted.com of meld je bij Nimue.

Selfie small

Foto 1: Vóór de behandelingen en vóór het gebruik van de Nimue producten

Update 23-11
De eerste vier weken zijn voorbij en mijn huid begint gewend te raken aan de Nimue producten. Ik combineer dagelijks de moisteriser tube met de SPF40. De Cleasing gel gecombineerd met de Conditioner tonic zorgen ervoor dat mijn huid wordt gereinigd en er rustig uitziet. Ik merk dat mijn huid beter doorbloed is, meer straalt en minder ‘dof’ oogt. De uitgebreide gezichtsbehandeling bij Les Visages heeft bovendien voor een flinke boost gezorgd. Kleine oneffenheden (mee-eters en gerstekorrels) zijn weggewerkt en mijn poriën ogen al wat verfijnder. Vanwege mijn vakantie naar Florida heb ik helaas wel wat extra pigment in mijn gezicht, maar dat zal de komende tijd wel weer wat afzwakken.

Selfie 2

Foto 2: Na vier weken gebruik van de Nimue producten en na twee behandelingen

Update 22-12
Ondanks een vrij stressvolle periode merk ik dat mijn huid goed begint te reageren op de producten. Door het gebruik van de Exfoliating Enzyme (die dode huidcellen losweekt en de aanmaak van nieuwe cellen bevordert) voelt mijn huid gladder en soepeler dan voorheen en zie ik steeds vaker een natuurlijke ‘glow’ verschijnen. Bij de Active Lotion, die ongeveer om de twee dagen gebruik,  voel ik écht dat deze inwerkt op mijn huid en zie ik achteraf meteen verschil. De gezichtsbehandelingen bij Les Visages beginnen inmiddels verslavend te werken. Heel ontspannend, bovendien voelt mijn huid de dagen erna super soepel en glad. Nog 4 weken te gaan!

Selfie 3

Foto 3: Na 3 behandelingen en intensief gebruik van de Nimue producten

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved