19-03-2018 - admin

LONG LASHES

FILENAME IS DESIGNERNAME“Wow, I’ve never seen such full lashes”, zei Atsumi van &Brows in Oud-West, nadat ik bij haar in de stoel was komen liggen. Echt bittere noodzaak was het in mijn geval dus niet , die wimper extensions behandeling (misschien is dat het wel nooit). Toch wilde ik het verschil een keer ervaren.

Dus gingen we voor extra gedefinieerde wimpers met net iéts meer volume. Mijn belangrijkste eis? Het moest er zo natuurlijk mogelijk uit komen te zien. Geen giga verschil, maar nét een wat verleidelijker oogopslag. De 2D en 3D wimper extensions werden dus bij voorbaat al geskipped en we kozen voor de ‘sable’ (dit is qua vorm de meest natuurlijke wimper) lashes.

Anderhalf uur later, nadat ik tot drie keer toe bijna in slaap was gevallen (als er iets rustgevend werkt, is het wel wanneer iemand negentig minuten lang muisstil met je wimpers bezig is), was Atsumi klaar. De plakkertjes mochten van mijn ogen en met lange, volle, maar nog steeds natuurlijk ogende wimpers stapte ik de salon uit en het weekend in.

Ik boekte mijn afspraak bij &Brows via Treatwell. Hier kies je het type behandeling, de datum en het tijdstip waarop je wilt gaan en profiteer je van fijne kortingsacties. Zo krijgen nieuwe Treatwell klanten nu €7,50 korting op hun eerste behandeling wanneer zij de code NIEUWEKLANT1 invoeren (de korting geldt bij een minimale besteding van €25en is geldig tot 20 maart 2018).

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved