16-08-2019 - admin

4 X NEW

Vier looks, 3 stijlen. Deze items vond ik onlangs bij Femme Luxe. De zwarte legging, een absolute no brainer die eigenlijk overal bij past (en ik draag naar werk, naar het park, naar de stad). Twee keer de stippenjurk. De zwart/witte vind ik erg Dolce & Gabbana, Italiaans en tijdloos. De roze is wat meer girly en ik vind ze allebei het leukst met afgezakte mouwtjes. Tot slot: de parel van deze vier, de organza bardot top. Een te gekke top in een geweldige kleur. Ik ben gek op de organza trend van dit moment en met denim downgrade ik ‘m een beetje. Maar je kunt ‘m in combinatie met een kokerrok natuurlijk super feestelijk en dressed up maken. Vier nieuwe lookjes, ik kan weer op stap.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved